www.kanetwerk.net

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home In De Pers In het Nieuws De Nationale Carrièrebeurs, Amsterdam RAI

De Nationale Carrièrebeurs, Amsterdam RAI

Schrijf je nu in! Hét grootste carrière-evenement voor studenten, starters en professionals die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan.

Waar: Amsterdam RAI

Wanneer: 11 en 12 maart 2011

Tijd: van 09:30 tot 17:30

Waarom:

  • Ruim 200 stands van topwerkgevers zoals Shell, Ahold, KPN, TNT, The Boston Consulting Group, Capgemini, TNO, Rabobank, DSM, ING, KLM, KPMG en Unilever.


  • Ruim 90 workshops in de branches techniek, juridisch, bank & verzekeringen, accountancy, IT, farmacie, overheid, marketing & sales en maritiem, offshore & dredging.


  • Gratis entree een deelname aan de workshops!

Schrijf je direct in voor een gratis entreebewijs.

Speciale gasten

Opening door Wouter Bos - partner bij KPMG

Na zijn afstuderen had Wouter Bos een vliegende start bij Shell. Negen jaar later ruilde hij het bedrijfsleven in voor een carrière in de politiek.

Deze oud minister van financiën en vice-premier besloot zich vorig jaar terug te trekken uit de politiek en stapte terug het bedrijfsleven in als partner bij KPMG. Een indrukwekkende carrière!

Wouter Bos zal samen met Nicolette van Dam de opening van De Nationale Carrièrebeurs verzorgen. Mis dit niet! Zorg dat je vrijdag 11 maart om 10.15 uur aanwezig bent. Daarnaast zal Wouter Bos ook de carrière-workshop "Carrièretips van Wouter Bos" geven.

Optredens van Gerard Joling en de 3J's

Eigenlijk hebben deze toppers, die gaan optreden tijdens De Nationale Carrièrebeurs, geen introductie meer nodig. Gerard heeft er de kracht weer voor en zal op 11 maart het entertainment voor zijn rekening nemen. De dag erna, op zaterdag, gaat met de 3J’s het dak eraf!

Hoewel je natuurlijk voornamelijk voor je carrière naar De Nationale Carrièrebeurs komt, is het dus zeker geen slecht idee om tot 17.00 te blijven om te genieten van de optredens van deze rasartiesten.

Gastvrouw Nicolette van Dam

Net zoals de afgelopen drie jaar zal ook presentatrice en actrice Nicolette van Dam weer aanwezig zijn op De Nationale Carrièrebeurs. Als gastvrouw zal zij diverse artiesten aankondigen, zal ze bij de opening aanwezig zijn en het populaire ‘The Road to Succes’ inleiden.

Impressie

Lees de terugblik, de reacties en bekijk de foto's voor een impressie van De Nationale Carrièrebeurs 2010.

De Nationale Branchecongressen

Parallel aan De Nationale Carrièrebeurs vinden De Nationale Branchecongressen plaats, waar je diverse carrièregerichte én vakinhoudelijke workshops kunt volgen.

Lees meer over de Nationale Branchecongressen

 

 

 

 

 


 

De Nationale Carrièrebeurs, Amsterdam RAI

De Nationale Carrièrebeurs, Amsterdam RAI

Hét grootste carrière-evenement voor studenten, starters en professionals die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan.

Lees meer...

Minder opleidingsplaatsen voor rechters

Er komen steeds minder opleidingsplaatsen voor de functies van rechter en officier van justitie. Vanaf 2012 wordt het aantal opleidingen teruggebracht van 60 tot 25. Daarnaast wordt de stageperiode vervangen door de werkervaringseis.

Lees meer...

Zo haal je betere studieresultaten!

Zo haal je betere studieresultaten!

Wat hebben onzekerheid, borrelen met je vrienden en je grootouders met elkaar te maken? Niet veel zou je denken. Niets is echter minder waar; uit recente onderzoeken is namelijk gebleken dat ze er alle drie voor zorgen dat je betere studieresultaten haalt.

Lees meer...
More: