www.kanetwerk.net

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home In het zonnetje Aan het team van Azady.nl

Aan het team van Azady.nl

azady.nl
Zes jaar geleden, toen Azady.nl voor het eerst “de lucht” in ging, had niemand durven dromen en denken wat jullie als een sterk team van jonge schrijvers zouden neerzetten en wat voor impact jullie werk zouden hebben op jullie lezers! Azady.nl heeft zich weten neer te zetten als een onafhankelijk, objectief en professioneel nieuwsportaal dat volledig in het teken stond van objectieve berichtgeving over Koerden en Koerdistan. Met columns, artikelen, reisverslagen en interviews wisten jullie keer op keer jonge en oude lezers te boeien en te informeren over de Koerdische kwestie.

Jullie hebben veel Koerdische jongeren die in Nederland geboren en/of opgegroeid zijn weten bewust te maken van hun Koerdische identiteit en roots. De positieve bijdrage die jullie hebben weten te leveren aan de Koerdische media is van immens grote waarde geweest.

Nu jullie besloten hebben niet meer verder te gaan met de site is dé enige onafhankelijke Koerdisch-Nederlandse opinie- en nieuwswebsite weggevallen, en zal jullie afwezigheid als een groot gemis worden gezien.

Het bestuur van KAN bedankt zowel de voormalige Azady’ers als de huidige leden van het team één voor één voor hun inzet, moeite en mooie prestaties in de afgelopen zes jaar. Jullie gedachtegoed zal blijven voortleven. Wij zijn trots op jullie!

 

zjirrashaan

Zjir Rashaan,shanaz  Shanaz Barzandji,

zilemoaziz   

 Zilemo Aziz,

 dilyilmaz

Dil Yilmaz. 

 Mandkhidir

Mand Khidir,

 lanaali

Lana Ali,

 shogankadir

Shogan Kadir,

 dashnemoulood

Dashne Moulood,

 

Koerdisch Academisch Netwerk

 

 

 

Verklaring Koerdische Organisaties Nederland

Zaterdag 10 november 2012

De Koerdische gemeenschap is diep bezorgd over de mensenrechten situatie in Turkije. De hongerstaking gaat in meer dan 80 gevangenissen van meer dan 776 Koerdische politieke gevangenen vandaag haar 60ste dag in.

Lees meer...

Dansen in de regen

Corry Broer

Wacht niet te lang
al ben je nog wat bang.
Maar leer dansen,
dansen in de regen.

Lees meer...

Nest van Vrijheid

Nest van Vrijheid

Gedicht van Baban Kirkuki


Lees meer...

Newroz-tijd

Newroz-tijd

 De vlam is de vlag tegen hopeloosheid
Tegen onderdrukking en duisternis
Bergen zonder sneeuw, zonder lied en licht
zijn het graf van de donkere tijd

Lees meer...
More: