www.kanetwerk.net

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Opinie Nu Rectificatie Persbericht

Rectificatie Persbericht

18 juni ’12

Naar aanleiding van het persbericht en ontstane beeld wil ik graag het volgende stellen:
Ik ben binnen het KAN belast met administratieve zaken, onder andere beantwoorden van de mails van de leden en vrienden van het KAN. De afgelopen weken hebben wij van de verschillende leden en vrienden van het KAN vernomen dat ze door de Kurdish Dutch Business Club (KDBC) benaderd zijn voor samenwerking. De leden van het KAN vroegen mij om het standpunt van het KAN over de samenwerking met KDBC toe te lichten. Het persbericht is mede op grond van deze situatie geschreven. Het is alleen naar de leden en een aantal vrienden van het KAN gestuurd.In het persbericht heb ik duidelijk willen maken aan de leden dat, indien dit aan de orde zou zijn, het KAN afstand neemt van alle samenwerking met partijen die mogelijk andere doeleinden kennen dan die het KAN nastreeft. In dit geval gaat het om de KDBC, waarvan de richtlijnen niet op één lijn zitten met die van het KAN. Dit was de intentie van het persbericht. Hiermee heb ik nooit bedoeld de KDBC direct te beschuldigen of te beschadigen; de strekking van het bericht was van algemene aard en niet direct gericht aan de KDBC. Als er vanuit het Persbericht wordt afgeleid dat de initiatiefnemers van de KDBC worden beschuldigd van graaicultuur en corruptie, wat nimmer de bedoeling was, dan bied ik bij deze mijn excuses aan. Ik hoop dat ik hiermee het negatieve beeld heb kunnen nuanceren en ga uit van een goede verstandhouding in de toekomst.

Met vriendelijke groet,
Soran Parsa

 

Betreft: Hongerstaking en mensenrechten in Turkije

Minister van Buitenlandse Zaken,
De heer drs. F.C.G.M. (Frans) Timmermans
Postbus 20061
2500 EB Den Haag

Betreft: Hongerstaking en mensenrechten in Turkije

Ons kenmerk: KAN11/2012

Datum: 12 nov '12

Lees meer...

Rectificatie Persbericht

18 juni ’12

Naar aanleiding van het persbericht en ontstane beeld wil ik graag het volgende stellen:
Ik ben binnen het KAN belast met administratieve zaken, onder andere beantwoorden van de mails van de leden en vrienden van het KAN. De afgelopen weken hebben wij van de verschillende leden en vrienden van het KAN vernomen dat ze door de Kurdish Dutch Business Club (KDBC) benaderd zijn voor samenwerk...

Lees meer...

Persbericht

17 juni ’12

 De afgelopen dagen heeft het Koerdisch Academisch Netwerk (KAN) diverse vragen in relatie tot de Kurdish Dutch Bussiniss Club (KDBC) ontvangen. Hier en daar werd gesuggereerd dat de KDBC door het KAN wordt gesteund. Via dit medium willen wij ons standpunt belichten.

 

Lees meer...

The AKP’s ‘New Kurdish Strategy’ Is Nothing of the Sort

An Interview with Selahattin Demirtas

by Jake Hess | published May 2, 2012

Originally published in Middle East Review Online

Lees meer...

More: