www.kanetwerk.net

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Projecten Journalisten & Media Groep

Journalisten & Media Groep

Binnen de Koerdische gemeenschap in Nederland bestaat gemiddeld veel interesse voor de journalistiek en media. Alhoewel er een aantal actieve journalisten zijn in Nederland is dit aantal te laag. De ambitie van KAN is om jonge Koerden te interesseren om in de media te gaan werken en hen daarbij te helpen aan stages en werkplekken.

KAN heeft de ambitie om vraagbaak en ontmoetingsplek te worden voor deze mensen. KAN wil voorlichting geven, jongeren enthousiasmeren voor het vak van journalist en deze mensen verder helpen in hun carrière.

In de discussie over Koerdische kwesties in de Nederlandse media wordt vaak gesproken over Koerden maar zelden door Koerden zelf. KAN heeft de ambitie om deskundige en welingevoerde mensen uit de Koerdische gemeenschap als woordvoerder te begeleiden of voor te stellen aan de media. De ambitie is om een vanzelfsprekend aanspreekpunt te worden voor Nederlandse media als het gaat om Koerden en Koerdische onderwerpen. KAN biedt de Nederlandse media nieuwe gezichten en verrassende opinies aan. Wij denken dat daar veel behoefte is zowel bij de Koerdische gemeenschap als de media.

KAN wil ook werken aan uitwisseling met Koerdische journalisten in landen waar Koerden oorspronkelijk vandaan komen. Daarbij denken we aan uitwisselingsprogramma's met Koerdische media buiten Nederland

 Geïnteresseerden voor deelname aan dit project kunnen contact opnemen met

 Projectleider, Selman Akin ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. )

Zenwer Ayoubzadeh ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. )

Ali Ghahrmani ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ).